MONTSE CASTELLÀ

Notícies | news

NOU DISC!

Ja som a Airestudios (Tortosa) gravant les cançons del nou disc. Gràcies a tothom per la confiança i als mecenes del Verkami per fer-ho possible. Lluís Llach ja ha gravat lo duet i la primavera de 2021 lo tindreu entre les vostres mans.

(c) FOTO: Òscar Lanau

Lo disc tindrà dotze cançons, totes de nova creació a excepció de la versió al català d’un tema de Joan Báez. Seran cançons de llum, llibertat i somriures, fetes sense pressa, com un esmorzar de diumenge. Les seues històries quotidianes vos emocionaran.

LO LLIBRE

He escrit lo meu primer llibre, la biografia de Zoraida Burgos, una gran dona de la cultura que als seus 87 anys continua regalant-mos saviesa.

BIOGRAFIA DE ZORAIDA BURGOS i MATHEU

Publicat per Onada Edicions. Hi he estat treballant durant 6 anys: converses, caminades, recerca. És una biografia en format assaig que us aproparà a la poeta i bibliotecària tortosina. Un llibre creat a quatre mans però amb pianos diferents. Lo trobareu a les vostres llibreries.

 

NOVA CANÇÓ

Creada en confinament, parla de persones i moments que trobem a faltar i d’aprofitar el temps i la vida. És la primera cançó creada del que serà lo nou disc.